Slimme apparaten voor beeld en geluid.

Wil jij in heel je huis kunnen genieten van een bepaalde serie. Of wil je gemakkelijk kunnen schakelen dat de muziek van de woonkamer meegaat naar de keuken. Maak dan gebruik van slimme apparaten hiervoor.

Wifi speakers

Met wifi speakers heb je overal waar je wilt geluid. Dit kan zijn via een home cinema set die je vanaf afstand bedient. Maar ook van gewoon een draadloze speaker of soundbar. Met een druk op de knop van je favoriete apparaten speel je muziek of geluiden af. Ook heb je Multi room systemen die je de mogelijkheid geven om in meerdere ruimtes een geluid af te spelen. Ben je bijvoorbeeld het hele huis aan het poetsen en moet er overal muziek zijn. Geen probleem dit regel je gemakkelijk. Ook hebben veel modellen een ingebouwde microfoon. Hiermee kan bijvoorbeeld de muziek pauzeren of een nummer verder gaan en dat alleen met je stem. Je moet dan uiteraard wel binnen het bereik van de speler zijn. Maar een afstandsbediening is dan overbodig.

SMART TV

Heel veel televisies beschikken over internet en dus vaak ook over een SMART functie. Hiermee kun je bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf je TV een filmpje op YouTube afspelen. Maar ook gemiste films en series kun je eenvoudig terugkijken. Veelal zijn ze ook compatible voor streamingsdiensten zoals Netflix of Videoland. Ook kun je rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet beelden streamen naar je televisie. Een aanrader voor mensen die veel switchen van muziek. Of als je met de hele familie vakantie foto’s wilt kijken en geen beamer hebt.

SMART mediaplayer

Met een mediaplayer speel je jouw favoriete films en muziek af. Veel van deze modellen zijn ook in SMART versie beschikbaar. Hiermee maak je als het ware van je normale TV een SMART TV. Een mediaplayer kun je vaak bedienen met een mobiel apparaat zoals telefoon of tablet. De Google Chromecast kun je bijvoorbeeld koppelen met een Google home mini. Spraak gestuurde commando’s kunnen dan gebruikt worden voor een volgende foto of video. Of natuurlijk voor het stoppen en pauzeren van beelden en muziek.